Inspecties/ Keuringen - Ronmach Technical Services BV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inspecties/ Keuringen

Nederlands
Algemeen:
• De inspecties geschieden conform de geldende normen en worden uitgevoerd door een speciaal opgeleide inspecteur.
• De arbeidsmiddelen worden voorzien van een unieke code en een inspectiesticker waarop de eerstvolgende maand/jaar van inspectie is af te lezen.
• In geval van afkeur zal een advies omtrent de zin van reparatie worden uitgebracht.
• Kleine reparaties kunnen meteen worden uitgevoerd zodat u de arbeidsmiddelen geen dag hoeft te missen
• Na afronding van de inspectie brengt onze inspecteur, op basis van de inspectierapporten, verslag uit
• Wij houden voor u bij wanneer de inspecties weer dienen te worden uitgevoerd.
• In ons centrale computersysteem wordt tevens de historie van (reparaties aan) de geïnspecteerde producten opgeslagen, door u het gehele jaar te bekijken
• Per arbeidsmiddel wordt een certificaat aangemaakt. Ook ontvangt u overzichtslijsten.
________________________________________
Inspectie elektrische arbeidsmiddelen

De inspectie van elektrische arbeidsmiddelen betreft oa elektrische handgereedschappen, vaste en verplaatsbare -niet permanent- aangesloten elektrische werktuigen, hand- en andere verplaatsbare lampen, verplaatsbare schakel- en verdeelinrichtingen, verplaatsbare leidingen en multimeters.
Onze inspecteur inspecteerd volgens de meest recente normen (NEN 3140-2011,EN 50-110 en NEN 1010). Zij gebruiken speciale testunits die de isolatieweerstand, de waarde van de weerstand van de beschermingsleidingen(aarde) en de vervangende en reële lekstromen meten. Deze waarden komen terug op het certificaat.
Inspectie stationaire machines
Bij stationaire complexe of kwetsbare machines ( niet permanent op het vaste Net aangesloten) moet u denken aan: draai-en fraisbanken, cnc bewerkingscentra, slijpmachines, draadvonkers, lasapparatuur, knip- en zetbanken, zaag-tafels en wanden, schaaf- en pennenbanken. afzuigsystemen, (slangen)pompen, laboratorium apparatuur, voedingen, meet- en regelapparatuur, produktielijnen, laadinrichtingen, ultrasoon- en etsbaden, mengsystemen enz.
Een produkt-en keuringsspecialist staat klaar om uw wensen en eisen te vertalen in een gedegen plan van aanpak en dit uit te voeren binnen het kader van de geldende normering NEN3140, EN50-110.
________________________________________
Inspectie Ladders en trappen

De inspectie wordt uitgevoerd conform de in Nederland en Europa geldende regels en normen. Onze inspecteur is in het bezit van een DNV erkend certificaat ‘inspecteur klimmaterieel’ conform EN 45013
Uitgangspunten bij de inspectie zijn de Nederlandse warenwet en NEN 2484-norm, alsmede de diverse Europese Normen.
________________________________________
Inspectie Rolsteigers

Voor de inspectie van aluminium rolsteigers gelden de normen (N)EN 1004, NEN 2718, NEN 1298 en het AI-blad nr.21 als basis. Ook hier wordt gewerkt aan de hand van een in de loop der jaren ontwikkeld inspectieformulier met checklist. Per onderdeel worden een aantal specifieke punten kritisch beoordeeld, zoals lasnaden, vergrendelingspunten, de staat van de diverse buiswerken, scharnieren, wiel/spindel, reminrichting etc.
________________________________________
Inspectie Valbeveiliging

Voor valbeveiligingsartikelen zijn Europese normen als EN361, EN360 en EN795 van kracht. Tevens kunnen naast deze algemene normen ook fabrikantspecifieke normen van toepassing zijn.
________________________________________
Inspectie overige

Wij inspecteren ook hijs- en hefmiddelen .
Ook verzorgen wij calibraties aan laser en meetapparatuur
Op locatie

Onze inspecteur inspecteerd ook op locatie. hij beschikt over een volledig ingerichte servicebus met originele onderdelen van vele merken elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterialen. Eventuele reparaties kunnen direct ter plekke worden uitgevoerd.

Dit betekent dat u uw klimmaterieel en/of gereedschappen niet lang hoeft te missen en dat er meteen weer met goedgekeurd materiaal kan worden gewerkt.
U bepaalt waar die locatie is. Bij u op kantoor, op de werf, of op de plek waar uw medewerkers op dat moment aan het werk zijn.


Reparaties

Eventuele reparaties worden en in overleg veelal direct bij u ter plekke verzorgd. Hiertoe beschikt onze inspecteur over een volledig ingerichte servicewagen met originele onderdelen voor vele merken elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterialen. U hoeft uw klimmaterieel en/of gereedschappen niet lang missen en er kan meteen weer met goedgekeurd materiaal worden gewerkt.
Indien gewenst neemt onze inspecteur de eenheden die niet ter plaatse kunnen worden hersteld direct mee. Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats .
Grotere objecten worden met eigen vervoer kosteloos afgehaald en, na reparatie, weer bezorgd. Indien gewenst wordt vooraf kostenopgave gedaan. De gerepareerde eenheden worden voorzien van een inspectiesticker en opgenomen in de database.
Wij inspecteren onafhankelijk en objectief. Het is dan ook niet mogelijk om bij ons nieuwe machines of klimmaterialen aan te schaffen.

Wij werken in Gelderland en Overijssel.
Telefoon 0628992576  E mail: info@ronmachtechnicalservices.com


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu